Libnet.ro
UNICEF

15:30

Presedintele SUA stie `multe` despre explozia din Rusia. Donald Trump: `Noi avem o tehnologie similara, dar mai avansata`

B1 B1,
Presedintele SUA stie `multe` despre explozia din Rusia. Donald Trump: `Noi avem o tehnologie similara, dar mai avansata`

Presedintele american Donald Trump a anuntat, luni, ca stie multe lucruri despre explozia misterioasa, care s-a produs joi intr-o baza militara rusa, dand asigurari ca SUA au o arma similara,. continuă pe B1

Trump sustine ca stie multe despre explozia nucleara din Rusia. Replica unui expert

Presedintele american Donald Trump a declarat luni ca stie multe despre explozia misterioasa produsa joia trecuta intr-o baza militara din Rusia si a dat asigurari chiar ca Statele Unite au o arma similara, dar mai avansata, transmite AFP.

Trump spune ca stie multe despre explozia misterioasa din Rusia

Presedintele american Donald Trump a declarat luni ca stie multe despre explozia misterioasa care .

Trump spune ca stie multe despre explozia misterioasa din Rusia

Presedintele american Donald Trump a declarat, ieri, ca stie multe despre explozia misterioasa care s-a produs, joi, intr-o baza militara rusa si a dat asigurari chiar ca SUA au o arma similara, o afirmatie dezmintita imediat de un expert respectat, relateaza AFP.

EXCLUSIV ONLINE Presedintele CNCAN, despre explozia din Rusia: NU exista nici un fel de activitate in domeniul cresterii radiatilor pe teritoriul Romaniei

EXCLUSIV ONLINE Suspiciunile ca explozia care a avut loc joi dimineata, in Rusia detalii AICI), ar fi fost de natura nucleara in urma testarii unei rachete nu este confirmata de masuratorile efectuate de.

Trump spune ca stie multe despre explozia misterioasa din Rusia

Presedintele american Donald Trump a declarat luni ca stie multe despre explozia misterioasa care s-a produs joi intr-o baza militara rusa si a dat asigurari chiar ca SUA au o arma similara, o afirmatie dezmintita imediat de un expert respectat, relateaza Agerpres.

Mai multe grupuri civice din Bucuresti cer Ministerului Culturii sa reconsidere decizia de a amplasa Muzeul Holocaustului in gradina la Antipa

Mai multe grupuri civice din Bucuresti cer Ministerului Culturii si Primariei Capitalei sa reconsidere decizia de a amplasa Muzeul Holocaustului in gradina Muzeului Antipa. Cetatenii spun ca spatiul verde este folosit de muzeul Antipa, iar intr-un oras extrem de poluat ca Bucurestiul, disparitia acestui spatiu verde nu este de dorit.

Ce scrie presa straina despre protestele din Bucuresti din 10 august

Romanii au marcat un an de la protestul din 10 august 2019, iar cazul Caracal le-a dat un motiv in plus sa ceara demisia guvernului, scriu jurnalistii publicatiilor straine despre protestele din Romania, noteaza Digi24. ro .

Explozia nucleara din Rusia: Radioactivitatea a depasit de 16 ori nivelul obisnuit Autoritatile recomanda rezidentilor din Nyonoska sa paraseasca zona

Nivelul de radioactivitate dupa explozia de joi la o baza de testare a rachetelor nucleare, in Marele Nord rusesc, a depasit de 16 ori nivelul normal fara sa reprezinte un pericol pentru sanatate, a anuntat Agentia rusa de meteorologie, relateaza AFP. Cu toate acestea, autoritatile recomanda rezidentilor localitatii Nyonoska sa paraseasca zona pana miercuri din cauza lucrarilor care se desfasoara la baza militara din apropiere unde a explodat saptamana trecuta racheta, relateaza Reuters.

Cercetatorii din Rusia care au murit dupa explozia unei rachete in Arhanghelsk vor fi decorati: Sunt eroi nationali

Cei cinci specialisti de la centrul nuclear rus din Sarov, de langa Nijni Novgorod, care au murit dupa explozia de joi in timpul testarii unei rachete, vor fi recomandati pentru a fi decorati, a anuntat directorul centrului Valentin Kostyukov in timpul unui discurs tinut la o televiziune locala, relateaza Tass.

Misterul exploziei nucleare din Rusia: Ce ar fi facut cei cinci angajati inainte sa moara

Agentia nucleara rusa Rosatom a declarat luni ca cei cinci specialisti care au murit in explozia survenita joia trecuta pe o platforma de lansare a rachetelor nucleare din Marele Nord lucrau la noi arme si a .

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )